CRing – POSTrade Celovit trgovinski program

CELOVIT TRGOVINSKI PROGRAM

Dolgoletne izkušnje na področju trgovinskih programov smo unovčili tako, da smo z leti naredili produkt, ki je zelo uporaben tako za malo trgovino kot za velike trgovinske sisteme s centralnim vodenjem trgovinskih enot.

V  trgovinski program je vključeno ogromno funkcionalnosti, ki olajšajo delo tako na strani naročanja – avtomatska naročila, prevzem blaga preko elektronskih dobavnic, 2D kod, .. in na drugi strani na prodaji različna fakturiranja za obdobne kupce, prodaja preko prenosnih čitalcev, tehtanje na blagajni in ostale funkcionalnosti, ki olajšajo – pohitrijo prodajo.

Najpomembneje je pa to, da lahko ne glede ali imamo kot trgovinsko podjetje eno ali dve enoti oz. 20 ali 100, v celoti centraliziramo poslovanje ter na takšen način imamo kontrolo, nad vsemi trgovinskim procesi.

Na naši strani na spodnji povezavi si lahko pogledate vse kar nudi program s kratkim opisom modulov. Za celovito rešitev se slišimo po telefonu z možnostjo predstavitve na našem podjetju. Kontaktiraje nas preko spletnega obrazca, e-maila ali telefona.

http://centralni-blagajniski-pos-program-za-trgovine.si/

Vaša CRing Informatika