Novost! Optimalno sezonsko naročanje blaga

Ali uporabljate naš trgovski program za vašo trgovino? Če bi ga, bi vedeli, da brez avtomatskega naročanja enostavno ne gre več.

Kajti prihranek pri času naročanja do vaših dobaviteljev je izreden. Ta čas lahko potem porabite, da se dejansko posvetite prodaji oz. vašim strankam.

Da bi čas naročanja v sezonah še zmanjšali smo dodali poseben modul za optimalno sezonsko naročanje.

V CRING ekipi smo pripravili nov algoritem, ki avtomatsko naročanje še bolj približa vašim dejanskim potrebam.

Zakaj sploh uporabljati avtomatska naročila?

Zmotno mišljenje uporabnikov je, da z uporabo avtomatskih naročil izgubijo pregled nad naročanjem, kar pa sploh ne drži! Z uporabo te funkcionalnosti vam program le priporoča artikle in količine, ustrezne za naročilo in vas tako tudi opozori na kakšen artikel, ki ga mogoče ne bi naročili, prav tako pa je vse predlagane količine možno spremeniti.

Prednosti za vas:

+ Natančen izračun potrebne količine za naročanje
+ Optimalna zaloga artiklov v trgovini
+ Hitrejše naročanje, brez vnašanja posameznih artiklov
+ Manjša verjetnost napak pri naročanju
+ Pregled predloge celotnega naročila s podatki o pretekli prodaji artiklov
+ Možnost urejanja predloge
+ Tiskanje naročila
+ Direktno pošiljanje naročila do dobavitelja po e-mailu
+ Možnost vklopa izpopolnjenega algoritma naročanja

In kako deluje?

Osnovno avtomatsko naročanje kot kriterij pri pripravi naročila upošteva prodajo v prejšnjih dveh tednih. Nov algoritem za avtomatska sezonska naročila pa pri tvorbi naročila upošteva sezonsko prodajo artiklov v lanskem letu za št. tednov, ki ga vnesete.

Primer: Če vnesete, da naj algoritem upošteva 2 tedna, bo na pripravo podatkov za naročanje vplivala lanska prodaja v prihodnjih dveh tednih. Ampak to še zdaleč ni vse…

Če vas  enostavno zanima naš program in vse dodatne podrobnosti avtomatskega optimalnega sezonskega naročanja nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali na našo telefonsko številko 03 703 28 50

Vaša CRing Informatika

Potrdite